Jobbar natt igen...

Nu sitter man här och jobbar ytterligare en natt. Jag fattar inte varför jag tar nattpass för jag vet hur otroligt jobbiga de är. Kroppen börjar värka vid 2 tiden och tröttheten kommer som ett slag i huvet vid 3 tiden. Tanken på att inte få sova på ca 5 timmar gör så att man får tårar i ögonen. Som tur är så har jag krille som håller mig sällskap på msn :) så himla snällt av honom. Du är bäst krille!
Ska hem till honom efter jag har vaknat och sova över där. Det kommer nog bli jätte mysigt. Kan inte lova att jag håller mig vaken hemma hos dig krille, men jag ska försöka för din skull :) Du får prepara med Cola och kaffe ;)
Ska nog ta med mig min favoritfilm hem till dig så jag kan gråta lite :P
Om jag överlever natten dvs!

Vad händer?

Varför känns allt så otroligt jobbigt för.?
Varför känns det som att jag bara skulle vilja somna och aldrig vakna?
Varför känner jag mig så otroligt ensam för?
Det känns hopplöst ibland. Känns som att ingen bryr sig.
T.ex. Helene. hur kan man bara strunta i någon efter 17 år vänskap? Från att jag var 2 till 19 har jag känt Helene. Men sen så en dag bestämde hon sig för att inte höra av sig längre. Jag ringde och ringde, flera gånger, men hon svarade aldrig. En dag skickar jag ett sms där jag frågar om jag har gjort henne något. Dagen efter får jag ett svar där det står att hon inte trivs i mitt sällskap längre, att vi inte har något gemensamt längre och kan därför inte umgås med varandra.
Hur kan man säga så efter 17 års vänskap?!
Jag såg dig som en av mina bästa vänner Helene!
Förstår du inte hur otroligt mkt du har sårat mig?!
Det finns inte ens chans till att jag kommer förlåta dig Helene. Inte en chans..

01,43

Nu börjar det kännas att man jobbar natt ska jag säga. Det känns i kroppen.
Har ont överallt! Knäna, ryggen, armbågarna och inte minst axlarna.  Jag tror att det är min skolios fel. Jag måste nog börja med min sjukgymnastik igen eller börja gå på regelbunden massage. Är så otroligt stel i mina axlar.
Kanske jag börjar ärva min mammas sjukdom? Fibro Myalgi.
Så har man ont i leder, senor och skelett. När mamma beskriver hennes symtom som hon brukar ha, kan jag känna igen mig i flera utav dem. Jag vill inte få Fibro Myalgi som tonåring. Det är mer normalt att man får det vid 40-50 år ålder. Visst, unga människor får det med, men det är inte lika vanligt.

Bara 5 timmar och 12 minuter kvar tills jag slutar nu...

På fredag ska jag träffa Krille igen =) Vi ska se på bio men har inte bestämt vad ännu. Det kommer nog bli trevligt!

Jaha

Då sitter man här igen på avdelning R84 och ska jobba natt...
Bara 7,5 timme kvar tills att jag slutar.. =S
Men jag jobbar med två jätte roliga och snälla personer, Emanuel och Line så jag tror att det kommer att gå ganska bra faktiskt.
Pratade med Nikki idag och hon berättade hur jobbigt hon tycker att det är att bo i Norrköping utan kompisar och jobb. Visst hon har ju världens underbaraste pojkvän, men det räcker inte alltid. Man måste ha kompisar oxå.. Så när jag har bilen i en vecka så tänkte jag åka ner dit och hälsa på henne så ska vi ha en westlife kväll med massa låtar, sång och DVDer. Det kommer bli asnice!!
Om du behöver ringa någon gång så är det bara att göra det. Vilken tid som helst! Jag kommer alltid finnas här babe! Du är bäst!! <3


Jaaa, bara 7 timmar och 25 minuter kvar!!! Jippie!!
Jag börjar redan bli trött lixom.. =/ seeeeeeegt..

Måndag igen

Mina veckodagar är helt fucked-up. Man brukar ju kunna känna vad det är för dag, men eftersom att jag har jobbar lördag och söndag kväll så känns det som att det är lördag på nytt igen eftersom att jag är ledig idag.
Jag hatar när det blir såhär, men det blir lätt så när man jobbar på sjukhus och har ett schema som kan vara lite hur som helst..
Meeeeen så kan det vara =)

Idag ska jag till synsam kl 14 för att göra en synundersökning. Det känns som att min syn har förvärrats en del. Märker själv hur jag kan sitta och kisa med ögonen och hur jag får ont i huvudet pga att jag spänner mig så mkt för att se. Sen så behöver jag ändå nya linser för att jag är inne på mitt sista par nu. Så jag passar på med en synundersökning oxå.
Sen vet jag inte mer vad jag ska göra idag. Ska nog höra lite med Amanda om hon vill träffas kanske.. Annars blir det nog bara en mysig hemmadag =)

Här kommer lite bilder från förra fredagen 12/9 då jag fick mitt körkort!

 
Henke tog kort underifrån så jag och jenny ville dölja våra dubbelhakor :P


Henke och Amanda, lika konstiga som vanligt ;)


Chrille och Henke blev lite spralliga ju längre kvällen höll på =)

Lite senare kom även Nattis dit samt alex och hans nya pingla caroline...


trött

Här sitter jag och försöker hålla mig vaken. Det går väl sisådär.
Har råkat slumra till en gång i ca 2 minuter.
Men det är bara att försöka se positivt på saken, har jobbat över halva natten nu iaf. bara 4 timmar och 45 minuter kvar...
Jag längtar till min säng.....

Jobba natt, igen.

Igår ringde Anki från neurologen mig för att höra om jag kunde jobba natt natten till tisdag på 81an.
Jag tänkte, varför inte? varför inte tjäna lite extra pengar, jag menar att jobba på natten det är bra betalt..
Så, nu under hela dagen har jag bara tagit det lugnt och sovit lite grann.
Det är mer ansträngande än vad man tror att jobba natt... Men men...
Jag kommer säkert kunna uppdatera under natten, för jag ska inte göra samma sak som förra natten jag jobbade, då jag bara satt i ett och samma rum för att vaka över en otroligt orolig patient. Utan nu kommer jag få gå omkring på avdelningen och svara på ringningar osv. Mkt bättre tycker jag.

Det är så otroligt skönt att äntligen ha körkort! Det är helt otroligt!!
Kan ta bilen i princip när som, om inte pappa behöver den dvs. Helt sjukt underbart!!

Nu är det bara lägenhet och pojkvän som saknas, då skulle mitt liv vara helt perfekt! :)
men det kommer det med :)


Lördag :)

Igår hade jag upp körning i Gävle. Jag tänker inte säga hur det fick förrän jag berättar du hela dagen gick till, eftersom att så många inte fattar varför jag körde upp i gävle av alla ställen. Men såhär gick det till iaf =)

Allt började med att Jocke (min körlärare) skulle boka en uppkörning till mig, så han ringde men det visade sig att det inte fanns en enda tid förrän i november och så länge ville jag verkligen inte vänta. Så då berättade Jocke att bilskolan arrangerar uppkörningar i Gävle. Så han berättade lite om det och det skulle gå till så att man är några elever som övningskör upp till Gävle tillsammans med en av Jocke, Henke eller Tom (de är alla körlärare) för att sen vara där en hel dag så att alla får köra upp. Jag tyckte väl att det lät som en bra idé så jag anmälde mig för att köra upp den 8 September.
Men sen veckan innan så ringde Jocke och berättade att på något sätt så hade min körtid försvunnits, så jag fick boka om uppkörningen och körde fredagen som kom istället, alltså den 12de. men det passade bara bra för mig eftersom att jag precis då hade fått halsfluss och mådde riktigt dåligt.
Så i torsdags hade jag och jocke en lektion då vi gick igenom allt som jag skulle behöva kunna, inre och yttre kontroll, backa runt ett hörn osv.
Sen blev det fredag, gick upp kl 5 på morgonen bara för att kunna koka lite kaffe och äta frukost. tjugo över 6 är jag i brommaplan och träffar upp Jocke och den andra tjejer som hette Natali. Sätter oss i bilen, Jocke kör och åker iväg. När vi har kommit fram till Dragon City eller va det nu heter, typ 3 mil från gävle så tar Natali över ratten. Natali hade nämligen körtid kl 9. Vi kommer fram till Gävle vid kvar över 8, tar en tripp runt i stan för att bekanta oss lite sen kör vi till vägverket. Natali var otroligt nervös, och det förstod jag verkligen. Det var hennes första uppkörning så den är ju lite extra pirrig eftersom att man inte riktigt vet hur det går till osv. Natali kör iväg så jag och Jocke tar en promenad runt i Gävle för att se va det är för slags stad och om det fanns något roligt att göra. Vi upptäckte att Gävle inte är så jätte mkt att hurra för så vi gick tillbaka till vägverket, då hade Natali kommit tillbaka och satti bilen och pratade med henne hon körde upp med. Det visade sig att Natali inte klarade uppkörningen, men hon hade nästan känt det på sig innan sa hon. Det hon missade var att backa runt ett hörn, det var bara det. Jag tycker att ibland att det är lite för töntiga grejer som gör så att man missar. Men hon verkade ändå nöjd, så det var lugnt.
Så, nu var det 4 timmar kvar tills jag skulle köra. Jag hade min tid kl 14 och det fanns ingen tidigare. Vi gick in i Gallerian Nian som var den största gallerian i Gävle. Vi satte oss på ett fik och åt lite frukost, kollade lite i affärer, men det fanns ingen speciellt. Då kom jag och jocke på att vi hade sett ett bowlingställe när vi tog promenaden, så vi traskade dit och spelade i en timme. Det var otroligt roligt att se Jocke så avslappnad och bekväm. Att inte bara se honom i bilen. När vi blev klara så var klockan typ 12, jocke var tvungen att springa iväg en stund så jag och Natali gick själv omkring i stan och hoppade sen in på Donken så jag kunde köpa min en liten hamburgare som jag kunde äta innan jag skulle köra. Det var inte mkt av den som kom in ska jag säga, jag var så otroligt nervös att jag mådde illa. Sen vid 13 så övningskörde jag lite med jocke och natali, tränade på att backa runt ett hörn och lite till. Sen blev klockan 14 väldigt snabbt och jag satt i bilen med min gubbe som skulle bedömma mig. Jätte trevlig var han. Börjar köra och det går jätte bra hela tiden, sen kom den stora prövningen och det var att backa runt ett hörn och det gick helt perfekt! Så stolt över mig själv. Kommer tillbaka till vägverket, parkerade bilen och jag trodde att jag skulle svimma! Men sen sa han det bästa jag har hört i hela mitt liv. JAG HAR FÅTT KÖRKORT!!!! så det blev tredje gången gilt för mig!
Jag är så otroligt lycklig!!!

Så där gick underbara dag till!

Gävle imorgon

För er som läser min blogg och inte vet om, så ska jag åka upp till Gävle imorgon för att köra upp.
Förhoppningsvis så klarar jag det så att jag får mitt jävle körkort!
Pinsamt nog så blir ju det här min tredje uppkörning. Problemet är att jag vet hur man kör och jag är bra på det, men jag blir så otroligt nervös att jag gör fel som jag normalt inte brukar göra..
Men Jocke är helt säker på att jag kommer klara det den här gången, så jag får väl tro på min älskling <3 =P

Nu är det Top model =D


R84

Min chef ringde mig för ca 1.5 timme sen och frågade mig om jag kunde jobba natt nu ikväll.
Självklart så tackade jag ju Ja. Det är ju så otroligt bra betalt att jobba natt och pengar är något som jag verkligen kommer behöva i framtiden.
Det kommer faktiskt bli riktigt intressant för jag har aldrig jobbat natt förut. Så nu får man se hur det är =)

Kanske kan uppdatera inatt hur det är, om jag har tid dvs.

=)

Gävle

Nu skulle jag haft körkort... Om inte allt fuckade upp sig dvs.
Skulle åkt till Gävle idag med Henke och två till elever på körskolan för att köra upp, eftersom att det inte finns en enda tid här i sthlm typ.
Så när Jocke ringde Gävle för att bekräfta allt så försvann min uppklöningstid. Så jag har fått en ny tid.
Men jag tänker inte säga när den är, för att om jag inte skulle klara den, IGEN så vill jag inte att någon ska veta.
Jag är redan otroligt besviken på mig själv när jag har kuggat två gånger.
Jag vet ju att jag kan köra, men jag blir så otroligt jävla nervös att jag gör fel som jag annars aldrig brukar göra.
Jag fatttar lixom inte.!
Men jag tror faktiskt att det kommer bli jätte mkt lättare att köra upp i gävle. Det är ju en mindre stan och så.
Sen har folk bara sagt att det är lättare, så jag får väl ta och lita på dem.
Så det är bara att hålla tummarna för mig hela veckan, för någon dag under den här veckan, Då smäller det!

Världens underbaraste tjejer!



Ni är det bästa jag vet!

Fruktsallad

Nu har jag precis gjort mig en stor skål med fruktsallad som jag sitter och smaskar på.
Blev så otroligt sugen på något sött, men som alltid så hade vi inget hemma, och det var väl tur egentligen.
Så jag slängde ihop en god fruksallad som består av Äpple, Banan, Kiwi, Nektarin, mandel och russin.
Jätte gott och nyttigt  =)

Varför är Hilary Duff så otroligt töntig och omogen i alla filmer?

Varför ska allt vara så jobbigt för?

Det är så jag känner just nu. Jag vet inte vad det kan vara för något. Jag tror att jag känner så just nu bara för att jag har halsfluss och känner att jag inte kan göra något.
För typ tre veckor sen var jag ute och joggade lite och det kändes faktiskt bra, så då kände jag att NU JÄVLAR ska jag komma igång med träningen och inte bara sitta hemma och dega. MEN vad händer sen då? Jo, jag får halsfluss och får alltså inte anstränga mig för då kan det bli värre. Så nu blir det ju så att jag sitter här hemma och degar som jag inte ville göra.
Så när min halsfluss är över så då kommer jag igång. Jag ska redan börja ikväll på simningen med att ligga och plaska lite i vattnet.

Pratade med Pierre igårkväll och det var ett tag sen vi var så öppna med varandra och att allt bara kom flytande. Annars brukar det alltid vara så att en av oss är stressad för något och inte riktigt kan koncentrera sig på att prata. Men igår gick allt jätte bra! =)

Kanske ska träffa Ludvig senare och äta lunch i stan, men han var på hemmafest igår så vi får se om det blir något. Han blir ju så otroligt bakis när han har druckit. Hoppas att han ringer iaf och säger hur han vill göra =)

<3<3<3<3<3<3

"Ny" blogg

Nu har min underbara kompis Nikki hjälp mig att fixa till min blogg lite så att den blir lite roligare. Jag är ju så otroligt dum när det gäller vissa tekniska grejer så jag fattade inget alls när jag försökte. Så då erbjöd sig nikki att hon kunde hjälpa till och det är jag väldigt tacksam över <3

Igår planerade jag och amanda att efter jobbet så skulle vi ut och dricka lite öl, eller hon skulle dricka öl och jag cola eftersom att jag äter penicillin just nu pga halsfluss. Men så fick vi flera st som hakade på, så tillslut så var det Jag, Amanda, Dessi, Jenny och Malin som satt på Medis kök och bar. Ca 45 minuter senare huckar vi upp med Henke, Madde, Hasse, Mirre och Oskar och drog till Little Persia satt där i ca en timme. Sen efter det så drog hela packet till sjätte tunnan, tror jag iaf att det hette. Det var faktiskt ett mysigt litet ställe i Gamla stan. Det skulle påminnas om en medeltidsbar, så de serverade Mjöd och massa andra olika drycker. =)
När klockan var 02.10 så drar vi därifrån och promenerar till Slussen för att ta nattbussen till Fiskis, som skulle gå 02.50. Jag tror att jag slocknade vid 04.30 tiden eller något. Sen var det bara att slita sig upp från Henkes och Amandas mini soffa kl 7 för att åka till simningen som började 8. Men det gick faktiskt bra att komma upp på morgonen.

Idag har jag bara tagit det lugnt framför tvn =) Känner mig fortfarande lite krasslig så jag tror att det bara blir en mysig hemmakväll faktiskt. Om inte någon annan har planer som ni skulle kunna tänka er att ha med mig på? =D

Jag vill ha någon...

Halsfluss

Pratade precis med Boel, så vi ska antagligen träffas då :) Det ska bli trevligt. Har inte träffat honom sen vi tog studenten och det är ju jätte längesen. Det ska bli jätte mysigt faktiskt.

Idag satte jag in en p-stav i armen. Jag grät å grät å grät å grät å grät. MEN det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Själva bedövningen var den som gjorde ondast faktiskt. Sen kände man inte applikatorn med själva staven i. Det gick jätte snabbt och jag hade en jätte bra läkare som gjorde det =)
Amanda föjde med mig och höll mig i handen, annars hade jag aldrig vågat göra det. Men nu slipper jag barn på 3 år =D


Min uppkörning har blivit flyttad till den 12 istället för den 8 september. På något sätt så försvann min bokning så jag fick en ny tid, men det känns faktiskt mkt bättre nu för jag kommer ha mer tid på mig att ladda upp samt att nu är det jocke som kommer följa med mig istället för Henke. Visst, inge fel på Henke. Men eftersom att jag har jocke som körlärare så är det ju roligare om han följer med istället. Sen är han så otroligt snäll och snygg oxå ;)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0