Bilolycka.

Jag var med om det värsta tänkbara inatt.

Jag var på en inflyttningsfest i skarpnäck hos josefine och rikard. När jag skulle därifrån så frågade Jenny om jag kunde skjutsa henne hem eftersom att jag hade bilen. Alex och Crille passade på att haka på.

När jag kom fram till en korsning (fortfarande i skarpnäck) så var det högerregeln som gällde. När jag var mitt ute i korsningen i kanske 30-40 km/h så såg jag hur det kommer en bil farande i ca 70 km/h rakt emot oss. Min första tanke var bara att nu smäller det, nu smäller det, nu smäller det. Och ja, det smällde. Bilen flög iväg på sidan så vi stod på de högra hjulen bara och håller alltså på att volta. Som tur var så gjorde den inte det.

Brandbilen kom först på plats, efter de polisen och sedan ambulansen. Jenny och Alex fick nackkragar på en gång medas jag var för chockad för att ens känna någon smärta förutom lite i huvudet.
Jenny och alex åker med ambulans till KS i solna och jag tar mig dit oxå med hjälp av skjuts. 
Mitt i allt så ringde Rikard min syster Sara så hon var med mig hela kvällen.

Jag blir oxå inskriven när jag väl kommer till Akuten. Började få väldigt ont i min nacke, axlarna samt ryggen. Så även jag fick en nackkrage tillslut.
När kl var 5 så blev jag utskriven. Då hade en läkare klämmt och kännt över ryggen och axlarna, bedömde att det inte var en skelettskada utan det mest satt i mina muskler. Så jag fick lite smärtstillande på recept och sen fick jag åka hem..

Jenny och Alex fick båda två röntgas, men även där var det ingen skelettskada utan bara muskler. så det känns jätte bra.

Chocken har fortfarande inte lagt sig utan den kommer och går så jag ska träffa Jenny imorgon för att prata ut om det hela för det tror jag är jätte viktigt.

Men nu vet ni iaf var som hände min och mina kompisar natten till söndagen..
















RSS 2.0