Halloween

Igår efter jobbet så var jag, Jenny och Dessi på en Halloween fest på K-15 i stan. Att vara utklädd var ett krav och man var tvungen att köpa biljett innan. Jenny klädde ut sig till Rånare/inbrottstjuv. Dessi klädde ut sig till Naughty Nurse och jag klädde ut mig till Princess Fiona AKA Shreks fru :) Det blev väl kanske inte så jätte lyckat. Det var väldigt få människor, så det var väldigt lugnt. Men jag och Jenny var på jätte konstigt humör så vi hade askul ändå :) Alla vi tre vart väl ganska fulla faktiskt. Så det blev Donken och sen taxi hem för alla oss tre :)

Jag ska försöka lägga upp ett kort på mig och Jenny när min dator vill arbeta med mig :)


<3


Galet, jag vet.

Jag och Amanda har precis börjat med en liten grej nu. Vi har båda två kommit underfund med att vi är väldigt onöjda med våra kroppar. Så vi har bestämt oss att ta saken i våra händer, så nu har vi börjat äta nyttigare och träna regelbundet. Än så länge har jag inte märkt någon skillnad, inte amanda heller, men det har ju bara gått typ 2 dagar oxå. Både mitt och Amandas mål är att komma under 60 gränsen. Om vi bara lyckas hålla oss undan alla godsaker som lockar hela tiden varje dag så kommer det nog gå bra =) Just nu äter jag faktiskt mörk choklad som ska dra ner mitt sockersug. Om ni inte har märkt det så är Mörk choklad både jätte god och även nyttigt. Allt över 60 % är nyttigt (i rimliga mängder självklart). Samt att efter en bit choklad så är sockersuget borta =D Helt perfekt!

Jag saknar Krille jätte mkt ikväll. Min stackars älskling ligger hemma och är jätte sjuk. Skulle så gärna bara vilja vara där hos honom just nu. Jag har knappt hört något på hela dagen. Ringde honom tidigare imorse och jag kände knappt igen hans röst. Jag hoppas att han blir frisk snart så att jag kan börja träffa honom igen. Saknar dig Krille!

Imorgon ska jag jobba min sista kväll på Neurologen. Jag kommer sakna alla så otroligt mycket. Jag älskade verkligen Neurologen. Jag vill inte sluta. Jag vill verkligen inte. Visst, det kommer säkert bli jätte bra och roligt med Urologen. Men det kommer bli otroligt sorligt att lämna alla imorgon.

Men jag överlever, som jag alltid gör! I'm Superwoman!!



Utan dig är jag inget!

Kort från förr i tiden :D



Jag, Jenny och Nattis i 1an på gymnasiet.



En övning i skolan =)



Nikki, Majkie och Jag på nyår 05-06



Posar inför ett skumparty för fleera år sen...



Lite bilder från min student :)



Precis sprungit ut och är lycklig!




Lite rörd...




Helt crazy!!



Söt :)

kläder och skor = BILLIGT!

Nu sitter jag här ytterligare en natt. Har fem timmar kvar. Det har faktiskt gått riktigt snabbt, än så länge. Fast nu har jag iofs de jobbigaste tre timmarna kvar på natten, mellan två och fem. Det är så otroligt skönt att jag snart ska slippa den här skiten. Jag hatar verkligen att jobba natt. Jag vet inte hur otroligt många gånger jag har sagt/skrivit det, men jag hatar det verkligen!!

Just nu sitter jag och roar mig med att sitta inne på youtube och kollar på "friends bloopers" det är helt sinnessjukt roligt. har gjort det i typ 1.5 timme nu! Och det är ett otroligt bra sätt att fördriva tiden med oxå. Fan jag älskar youtube.
Något som jag gör samtidigt är att jag är inne på en sida som heter www.gojane.com. Det är en sida med otroligt mycket fina kläder och skor. Det är en Amerikansk sida, det är det enda som suger lite. Det går att frakta kläderna till Sverige, men det blir ju lite dyrare tyvärr. Men det är SJUKT billigt! Har hittat så otroligt många fina kläder och skor. Hittat hur fina klackskor som helst för 126 svenska kronor! Måste tyvärr bara vänta tills jag får lön, så det suger lite tyvärr..

På lördag ska jag, Nikki, Emil och Krille ha som en slags dubbeldejt hemma hos Emil. Jag tror att det kommer bli ganska så mysigt och trevligt :)

Jag saknar krille jätte mkt just nu. Det känns mest på kvällen och natten. Ska se om det går att jag sover hos honom från fredag till lördag och att jag får ledigt från simningen på lördag. Erika har ju varit borta i 2 veckor nu, så att nu är det min tur att vara "borta" några gånger :)

Love!

Bilproblem!

Det känns som att det var ett tag sen som jag skrev här faktiskt. Jag har egentligen inget speciellt utan jag kände bara att jag ville skriva av mig lite.
Igår skulle jag köra amanda från fisksätra till åkersberga bara för att lämna av Alfåns hos hennes mamma. Så när jag kommer fram till Fiskis så parkerar jag bilen, går upp till amanda och hjälper henne att bära. Går tillbaka till bilen, lastar in allt och börjar åka mot åkersberga. När vi kommer fram, tar vi ut allt och åker sen till Donken för att köpa Latte. Plötsligt säger amanda: Ska det se ut sådär? Då är det någon jävel som har kört in i baksidan av bilen!! Så ena baklyktan är trasig, den andra har fått en spricka i sig och det är grön färg på kofångarnen. Jag och Amanda är helt säkra på att det hände i Fiskis, för när vi stod vid donken så såg vi bilen hela tiden.. Jag fattar inte hur människor kan vara så otroligt dumma som kör in i någon för att sen bara dra! Jag är så otroligt förbannad. Jag hoppas att jag kommer få fortsätta att låna bilen i framtiden, men man vet ju aldrig. Visst, det var ju inte mitt fel, men det var jagsom hade bilen när det hände.

Ikväll efter simningen ska jag hem till krille för att mysa lite med honom. Vi har inte träffats på jätte länge känns det som. så det ska bli jätte mysigt, hoppas jag iaf. Ni ska få en bild på honom. Den är lite gammal och suddig, men lite ser man.


R 84

Så heter avdelningen som jag jobbar på just nu i denna sekund. Det kommer kännas otroligt sorligt och tråkigt att lämna den här avdelningen samt R82. Det är de avdelningar jag pendlar mellan när jag jobbar. i Sommras jobbade jag mest på 82an, men nu var det ett bra tag sen jag var där faktiskt.  Nä som sagt, det kommer bli sorligt när jag måste sluta här. Har ju fått ett nytt jobb på Karolinska Solna, ett minst 6 månaders vikariat. Det känns jätte skönt att äntligen få ett "fast" jobb. För det går inte att bara leva som timmis. Om jag vill flytta hemifrån som jag planerar att göra måste jag ha en fast inkomst. Utan fast inkomst så får man ingen lägenhet. Det jag hade hoppats på var att kanske skulle kunna få ett vikariat här, på 84an eller 82an eftersom att det är typ nu som jag känner att jag verkligen har kommit in i gänget. Jag vet hur jag ska lösa de flesta situationer osv. Visst, jag kommer antagligen älska min nya avdelning på Solna lika mkt som jag älskar de här avdelningarna, men nu känns det riktigt riktigt tråkigt och ledsamt faktiskt.

Just nu pratar jag men min gamla kompis Simon på msn. Han bor ju på Gotland och pluggar för att bli som jag ;) Uska alltså! Han ska ha sin praktik på Karolinska Solna (antagligen) det blir ju jätte kul för mig! Då kan jag tracka honom lite ;) hihihihi...

Just nu skulle jag bara vilja ligga i krilles säng och mysa in mig i honom. Jag orkar inte jobba längre. Att jobba natt tar verkligen på kroppen.. Har ju skrivit det förut, men jag får extremt ont i benen och absolut knäna! det känns som att någon sätter knivar i dem hela tiden =S jag fattar inte hur de som bara jobbar natt klarar av det här. Eller är det jag som är värsta mesen??

13 Oktober

Ett bra datum :)

Jag vet inte vad jag ska göra...

Den senaste tiden har jag varit ganska dålig på att uppdatera min blogg,
Jag vill gärna skriva mer men just nu känns mitt liv helt upp och ner.
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans heller. Jag har en kompis, vars namn jag inte kommer nämna pga att jag är rädd att den personen ska ta illa upp. Ni kanske ändå kommer förstå vem jag menar. Hur som helst.
Jag har en kompis som jag tror, eller snarare jag vet, mår riktigt dåligt. Problemet är att den här personen inte vill öppna upp sig för varken mig eller mina andra kompisar. Jag börjar bli rädd att det snart kommer vara försent för min kompis. Min kompis har varit med om otroligt mkt i livet så jag förstår att det måste vara jätte jobbigt. Men bara så du vet så finns jag här samt alla de andra tjejerna. Snälla, kan du inte bara öppna upp dig för oss så vi vet vad som händer i ditt liv.?

Som ni nog vet så har jag börjat träffa en kille. Han är verkligen en jätte fin kille. Han heter Krille och är 24 år, jobbar för securitas just nu på danderyds sjukhus. Jag gillar honom jätte mkt, han kommer bra överens med mina kompisar och så men jag är osäker på vad han egentligen vill. jag vet inte vad jag ska göra. Har ni något förslag??


Söndag 5/10 - måndag 6/10

Då jobbar man igen, Självklart natt oxå.
Jag börjar bli ganska trött på att bara få nattpass, jag vill ha ett riktigt jobb, med riktiga arbetstider. Jag vill inte bara sitta hemma och vänta på att inringd då och då. Ni kanske kommer ihåg att jag var på en arbetsintervju för ca 3-4 veckor sen på karolinska solna, en urologavdelning. För några dagar sen så ringde "min" chef upp mig och berättade att de väldigt gärna skulle vilja ha med mig i "gänget". Jag sa att jag skulle tänka på det, så jag ska höra av min på onsdag. Jag har bestämt mig att tacka Ja. Det är ju precis det här jag behöver för att kunna flytta hemifrån eller spara en massa pengar för att göra något roligt. Så det blir perfekt. Det är i minst 6 månader oxå!! =D

Imorgon ska jag träffa underbara Krille. Ska hem till honom direkt efter jobbet. Jag är ju så himla dum som somnar hemma och vaknar då min tunnelbana skulle gå från islandstorget. Så jag var tvungen att ta bilen även fast min kära mor inte ville det. Men jag hade inte mkt annat val. Men Krille ska hålla mig sällskap i telefon när jag kör hela vägen så att jag verkligen kommer fram rätt och inte råkar somna bakom ratten. Än så länge så går det riktigt bra, är inte ens trött än.

Just nu sitter jag och kollar på Die Hard på mammas bärbara DVD. Som tur är så är det en otroligt lugn natt, så jag kan kolla utan att ha dåligt samvete för de andra som jag jobbar med.

Jag skulle bara vilja krama dig Krille just nu!

RSS 2.0