SOMMAR

JAG VILL HA SOMMAR!!!





JAG VILL HA MINA VÅR OCH SOMMARKLÄDER!

090227 - SJUK!

Jag har gått och blivit sjuk... och det känns förjävligt.
Jag har kännt länge att det har funnits något i kroppen, men som inte har brutit ut. NU har det de...
Jag har fått feber, har ont i hela kroppen, ont i halsen, hosta och det känns ibland som att jag håller på att dö..
Men jag mår iaf bättre än vad jag gjorde igår. Men jag har ändå sjukanmält mig för på lördag så jag kan bli frisk till nästa vecka. det är ju så sjukt dyrt att vara sjuk när man jobbar inom sjukvården....

Så nu ska jag bara sitta här framför tvn hela dagen och kurera mig! :)

<3

mer bilder från inflyttningsfesten

 
Vad gör vi, Erika?? ;)


Hur mycket godis har du i munnen nattis ;)



Inflyttningsfest, 21 feb.

Igår hade jag min inflyttningsfest.
Dagen började med att jag hade simning kl 8 på morgonen, så när klockan ringde kl 7 tog jag på mig mina kläder och promenerade till åkeshovs simhall. Men sen så visade det sig att simhallen inte hade öppnat. Så vi fick stå ute och vänta i 45 minuter till kl halv 9 då de ansvariga kom och öppnade. Men allt löste sig.

Efter simningen åkte jag till Solna centrum för att hitta mig något att ha på mig eftersom att klännigen jag beställde var alldeles för stor.. SUCK...  Hittade ett sött linne som jag hade tillsammasn med en svart kjol.

När jag kom hem så började jag fixa iordning lite här hemma inför kvällen. Slocknar i någon timme i sängen, POWERNAP. Det var nog ett bra beslut av mig. Vid 6, halv 7 så kom Nikki och Sebastian hem till mig. De hoppar in i duschen och sen börjar vi göra iordning oss. Sen ca halv 8 kom även Jesper hem till mig, sebastians kompis. Beställde lite middag = Pizza.

Sen börjar alla trilla in. Det var jätte kul att alla mina närmaste kompisar kunde komma och inviga min lägenhet med mig. Uppskattar det verkligen jätte mycket.

Här ska ni få lite bilder från kvällen =)











Här har ni några kort. Kommer lite fler senare =) Nu ska jag till simningen!

<3

090220

Just nu sitter jag i min soffa, kollar på lite jobb på en jätte bra sida som heter WWW.SLL.SE. Där fanns det hur mycket jobb som helst. Sjukt bra.
Snart kommer mamma och pappa förbi med lite lunch och fika. Sen ska vi åka till City gross och handla till lördag (imorgon) då jag ska ha min inflyttningsfest! Är SJUKT taggad. Ska bli underbart!
Jag beställde en klänning via nätet som jag hade tänkt att ha på mig imorgon. Hoppas bara att den passar. Det är ju så himla svårt att beställa via nätet, med tanke på storlekar och sånt. Men det stod att man ska beställa sin vanliga storlek och om man står mellan två storlekar ska man välja den större och det är de jag har gjort. Klänningen kostade endast 200 kr och det är med frakt inräknat. Jätte billigt. Det var iofs på rea oxå. Hoppa hoppas hoppas att den passar. Annars får jag komma på en nödlösning snabbt....

Nu ska jag se om det finns fler billiga klänningar på nätet =)

<3


090216

Imorse var det riktigt svårt att komma upp ur sängen ska jag säga er. Som tur var så hade jag redan lagt fram vilka kläder jag skulle ha idag, igår kväll. Annars kan man ibland av någon konstig anledning få klädpanik kl 5 på morgonen. Inte direkt normalt. Dagen har iaf varit jätte slapp. Hur skönt som helst.
Efter jobbet träffade jag Sandra från min förra klass. Hon har ju fått jobb på Karolinska på en reconstruktiv plastikkirurgi avdelning. FETT COOLT! Hon tar hand om personer som har förstorat tuttarna, vissa vill göra könsbyten osv osv, Mitt jobb låter ju helt sinnessjukt tråkigt om man jämnför med hennes.
Nu ligger jag i min soffa med datorn i knät. Jag är så sjukt jävla trött. Funderar på att ta mig ett bad och gå och lägga mig ganska snart. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Det tar verkligen mycket både fysiskt och psykiskt att jobba på sjukhus. Mina patienter är ju i princip alla Cancer patienter. Det är väldigt jobbigt och tungt.

Nu måste jag tappa upp ett bad. Håller på att frysa ihjäl!!

<3

090214

Igår efter jobbet så tog jag och ricardo vår friskvårdstimme.
Vi var nere vid gymmet vid ca 15 tiden, tränade armarna lite för att sen kl 15.30 köra spinnig i 45 minuter.
I början trodde jag att jag skulle dö, men sen så gick det faktiskt lättare. Men skoja inte att jag har sjukt ont i mina sittben!!
Sen efter det så kom Izac hem till mig och sov över. Vi hade det jätte mysigt faktiskt. Han somnade efter ett tag i min säng och skällde lite i sömnen.
Vaknade vid 9.30 tiden, gick ut med Izac, åt frukost. Sen kom pappa och hämtade oss för att jag och pappa skulle gå på ett core pass kl 11.55. Nu ska jag säga er att jag har sjuuuuk träningsvärk redan. Det har ju precis gått 4 timmar sen jag tränade. Men det kändes riktigt bra faktiskt.

Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma förbi med hundarna. Jag sa att jag kunde vara hundvakt medans de går ut och äter på restaurang. Det är ju faktiskt alla hjärtans dag. Så någon ska väl få ha lite mysigt....

Nu ska jag fortsätta kolla på SATC.

<3


090211

Idag mår jag mycket bättre. Jag antar att jag hade en dålig dag igår. Var helt förstörd hela dagen och kvällen.
Men nu som sagt så är det mycket bättre. =)
Idag så kommer pappa och sara att hämta mig här på karolinska för att sedan åka hem till mig och fika. Sara har ju inte sett min fina nya lägenhet, så hon var jätte peppad. Det ska bli trevligt faktiskt.
Sen efter det ska jag till simningen för att sen gå på afrikansk dans! Får se om jag tar den brasilianska idag oxå. Förra gången jag gjorde den hade jag en sån sjuk träningsvärk att jag hade svårt att gå i en hel jävla vecka =S Helt sinnessjukt!
Men det ska bli skönt att få röra på sig lite. Var ju ett tag sen nu..
Nu måste jag snart dela lunch till mina patienter...

<3

Break down

Idag när jag vaknade kändes det som vilken vanlig dag som helst.
Jag träffade Amanda i stan kl 10 för att kolla lite på stan innan jobbet. Även hon jobbade kväll.
Jag hittade några grejer som jag köpte, t.ex. 17 par strumpor =P . Men strumpor får man aldrig för mkt av. De var paketerade i flerpack oxå faktiskt.
Sen när jag kom till jobbet så var det som att mitt hjärta slutade slå. Jag tror att jag fick någon slags panikångest. Jag kände mig helt skör. Allt som någon sa till mig, både posetivt och negativt, var som att någon slog mig rakt i ansiktet.
Jag gick till toaletten och grät av mig lite.
Men nu mår jag mycket bättre. Jag själv tror att jag kände så här för att jag inte riktigt har förstått förrän nu att jag verkligen har flyttat hemifrån. Att jag är ensam. Att det inte finns någon där när jag kommer hem.
Mest av allt så saknar jag min mamma och pappa, samt mina underbara hundar.
De kan inte fatta något. Vart jag har tagit vägen. Jag som alltid har varit där varje dag är plötsligt borta.
(nu rinner tårarna igen)
Det är mycket jobbigare än vad jag trodde att flytta hemifrån...

Mamma och Pappa <3

Jag har världens bästa föräldrar! De finns alltid där för mig när jag än behöver dem.
Nu vid flytten har de hjälp till hur mkt som helst och jag är evigt tacksam.
Min lilla mamma tycker att det är jätte jobbigt att jag har flyttat, och det kan jag förstå faktiskt. Sista dottern lämnar boet. Hon är väl rädd att hon ska tappa kontakten med mig, att jag aldrig kommer höra av mig osv..
Men MAMMA, jag kommer komma hem oftare än vad du tror! Samt att jag har ju lovat att du får låna mitt badkar :)
Min pappa hanterar nog det lite bättre än mamma. Men jag tror och hoppas på att han saknar mig oxå.. :P


Mamma och jag i Dominikanska


Min pappa :)

Andra natten

Än så länge har jag inte sovit själv i min lägenhet.
Igår så mötte jag nikki vid brommplan, så vi köpte lite gottgott, åkte hem till mig och myste i ca 30 minuter.
Sen var vi tvungna att åka till simningen som jag har mellan 8 och 9 på kvällen. Men efter det så drog vi hem till mig igen där vi bunkrade upp med godsaker och cola. Det gick en film på tv som vi kollade på som hette The Break up med Jennifer Aniston. Det som var så himla komiskt var att Nikki hade sagt tidigare att hon ville se den ikväll, fast hon inte visste att den gick på tv. Så hon fick som hon ville =)
Vi hade långa samtal om olika grejer som är aktuella i våra liv just nu. Kändes jätte bra.
Sen somnade vi båda två som stockar i sängen.
Hade ställt klockan på 8 för att nikki skulle upp tidigare än mig för att åka till stallet.
Så nu sitter jag här framför tvn med datorn i knät, har precis ätit frukost och kollar på Americas Next Top Model.

Nej, nu måste jag in i duschen!


Nikki och Jag, nyår 05-06 på Silja Line.

Best friends for ever!

Första natten

Första natte gick jätte bra! Åkte och mötte Arvid vid 5 över 9 vid b-plan. Fick vänta på bussen i ett tag, men det gjorde inget alls :) När vi kom hem till mig så visade jag runt lite i lägenheten. Sen satte vi på TV och det visade sig att Braveheart precis hade börjat så vi bänkade oss framför började självklart kolla :) Efter ett tag så somnar jag (självklart) och missade halva filmen... Men såg faktiskt slutet som var otroligt sorligt så jag började i princip storgråta.. Jag tror att Arvid blev lite förvånad och rädd men då berättade jag att jag vädligt ofta gråter till filmer och det är sån jag är ;)

Nu har han precis gått för att han skulle åka och kolla på lite lägenheter i stan, så nu sitter jag här och äter frukost och kollar på reprisen av Let´s Dance som jag missade i fredags :)

<3

Lycklig!

Nu är jag helt inflyttad i min lägenhet!
Sitter i mitt vardagsrum med tända ljus och musik.
Nu ska jag faktiskt ta mig ett bad, vilket jag inte har gjort på flera år eftersom att vi inte har haft något badkar =D'
Lägger snart up bilder!

Lite senare kommer arvid hit!

<3

LÄGENHET!!

Imorgon får jag nyckeln till min finfina lägenhet! Det är ju bara ett andrahandskontrakt med en månads uppsägningstid men det struntar jag i!
Det passar min perfekt! Lägenheten är så himla, himla fin! Jag bara längtar tills jag får komma dit imorgon efter jobbet och mäta och kolla omkring. Ska ta bilder så får ni se hur FIN och UNDERBAR min lilla tvåa är! =D
Jag är nog världens lyckligaste människa just nu!

1. Jobbet funkar perfekt.
2. Jag har börjat träffa en jätte fin kille.
3. Jag flyttar hemifrån i helgen!

Vad mer kan man önska sig?!

<3

RSS 2.0