Frukost

Nu sitter jag här i soffan och äter min frukost. Gjorde faktiskt en riktigt stor en för att vara mig :) Så nu äter jag och kollar på gamla Grey´s Anatomy.. Det bästa program jag vet!

Snart ska jag iväg till jobbet, känns faktiskt riktigt bra även fast jag hade en dålig dag igår på jobbet. Patienter kan vara förjävliga ibland... Men nu jobbar jag kväll och sen imorgon är jag ledig =D Fast jag ska iofs ändå till jobbet för att träna samt att vi ska ha avskedsfika för min älskade Ricardo på jobbet. Hans sista dag är på torsdag men fikan blir på onsdag istället...  Kommer sakna honom så otroligt mycket.!!

Nej, nu måste jag börja göra iordning mig för jobbet.

<3

Söndag 26 april

Först vill jag bara gratta mina två underbara kompisar som fyller år idag.
Sandra blir 20 och Alex 21 =) Så grattis grattis grattis!!

Igår var Jag, sandra, jenny, nattis samt massa av nattis kompisar ute på Magenta. Ett uteställe som ligger vid stureplan, och de som känner mig vet hur jag känner för stureplan, men det var faktiskt helt okej =)
Jag hade faktiskt riktigt roligt igår, lärde känna en massa nya människor och de kändes underbart!
Drog därifrån vid kvart i 2 på natten. Kändes lagom eftersom att det blev helt galet där på slutet. Jätte mycket människor och otroligt varmt!!

Tråkigt nog så kom inte Henrik hit i helgen. Han hade annat för sig så det var lite tråkigt. Sen så kan vi inte träffas nästa helg heller eftersom att då är det valborghelgen så han ska iväg till örebro och gbg. Men helgen efter det är han min ;) Då ska han hit till sthlm så jag ska visa hur underbar sthlm är på sommaren..

Nej, nu måste jag cykla iväg till simningen snart =)

<3


Förlåt förlåt förlåt

Jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera mig här på bloggen.
Har egentligen inte bra anledning till att jag inte har gjort det på X antal veckor, men jag antar att jag har hamnat i en svacka då jag inte har orkat helt enkelt =P
Ska försöka komma igång nu lite igen. Måste ta mig i kragen!!

Idag gjorde jag VÄRSTA kapet!!
Jag och amanda träffades innan jobbet för att sola och äta lunch. Sen gick vi in på myrorna, för de har faktiskt guldkorn. Jag har aldrig varit mycket för begagnade grejer, men som sagt så finns det guldkorn.
Så när vi var inne där idag så hittade jag en väska för 150 kr som egentligen brukar kosta runt 4000-5000 spänn. Gissa vilket märke det var då?!
LOUIS VUITTON!! och jag lovar att den är äkta. Annars är det den snyggaste kopian jag har sett i hela mitt liv. Det står louis vuitton på alla små knappar som håller ihop den, samt på en liten lapp som är i väskan.
Det är helt galet snygg!! Precis lagon Size och allt!!

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!

RSS 2.0