Pierre

Just nu sitter jag i pierres soffa med datorn i knät och kollar med ena ögat på när pirre spelar xbox 360. Alldeless för våldsamt för mig =P
När jag är uppe i torpis nästa vecka har vi varit tillsammans i en månad. men det känns mkt längre och det känns väldigt bra.

Sen har jag tyvärr lite dåliga nyheter och de är att mitt ex Alex blev misshandlad natten till lördag. Han hade varit på Soft kök och bar på malmskillnadsgatan och dansat, med en tjej. Sen kom tydligen tjejens 2 meter långa och 1 meter breda pojkvän fram och började slå ner honom (så som jag förstod det) Så igår åka jag och jenny till karolinska sjukhuset för att hälsa på alex. Han mådde verkligen inte bra. Hans ansikte var den dubbla storleken, idioten som slog alex, slog sönder hans käke totalt så den var bruten på flera ställen. Men som tur är så blev han opererad igår, så nu är han tydligen redan hemma med titanskruvar inborrade i käken. vilken "tur" att de inte blev värre än vad det blev..

snart kommer pierres kompisar danne och jocke över för att bada bastu med oss, de kommer bli trevligt =)


                                                    image74
Det där är min baby i somras innan han skulle hoppa bungyjump i nacka strand. Fast nu är han brunhårig och har lite kortare hår =)

RSS 2.0