Melodifestivalen 09

Måns: Jag tycker att hans låt var väldigt bra faktiskt. Det är nog något som faktiskt kan komma väldigt långt i eurovision, om kanske tom vinna =D

Caroline af Uggla: Är hon ett skämt eller?! Vad är grejen med gummistövlarna lixom?! =S Hon beter sig och sjunger som att hon vore hög eller något.

Agnes: Hon är ju en riktigt pingla. Men jag tror itne att hon skulle kunna komma så långt i Eurovision, Ett minus för hennes guld-glittriga body.

Heat: Den här låten är bra, men vad har den med schlager att göra? Tror inte på den här låten.. Nej nej..

Emilia: Jag älskade Emilia som liten, så jag har liten för-kärlek till henne. Jag är splittrad hur det kan gå för henne i eurovision om hon skulle vinna svenska melodifestivalen. Men hennes röst är ju helt underbar!!

Alcazar: Den här låten har man hört mycket på radion sen deras första melodivfestival uppträdande. Det är ju en riktigt bra låt. Jag tror att det skulle gå riktigt bra för dem i eurovision faktiskt. HEJA HEJA.

Sarah Dawn Finer: Den här låten är en av de låtar som jag tycker ska vinna. Den är helt underbar! Hennes röst är helt otrolig!!! Önskar att jag hade den där rösten.!

E.M.D : Den här låten är den andre som jag skulle vilja ha som vinnare. Inte bara för att de är så otroligt charmiga de här killarna, utan för att låten är riktigt bra!

Sofia: SJUNG PÅ SVENSKA!! Det här är svenska melodifestivalen.

 Molly: Den här tjejen... Jag vet inte ens vad jag ska skriva... Hon är 16 och sjunger som en ängel... Frågan är bara om hon skulle klara pressen i eurovision när hela europa kollar. Jag tror faktiskt inte det och det är trist... Men låten är så bra!!

Malena:  Det är en fin låt, men inte en schlager låt direkt.. Det här är riktigt bra opera, inte schlager. ett stort plus för klänningen! Riktigt snygg!!

Så för mig står det mellan Sarah, EMD eller Måns =)




090311

Igår var jag och familjen på Restaurang :) Vi firade Marie som fyller 26 den 16 mars. Men eftersom att hon åker till Danmark innan hennes födelsedag så firade vi den igår :)
Vi var på en jätte mysig Restaurang på Timmermansgatan på Söder som hette Porto Cervo. Jag rekomenderar den starkt. Det är en italiensk restaurang med helt underbar mat! Jag åt jätte god pasta med Frikadeller, alla som har sett Lady och Lufsen vet va Frikadeller är, men för er som inte har det så är Frikadeller hemmagjorda köttbullar. Jag åt så mycket att jag fick knäppa upp byxorna :)
Till efterätt blev det hemmagjord Sorbet. Med smakerna av citrus och hallon. MUMS! Blev en jätte lyckad kväll tycker jag :)

Ikväll kommer amanda hit. Vi ska ha en liten girls night bara vi två. Ska bli jätte mysigt faktiskt. Hon har med sig ansiktsmasker, vax och annat skoj.


Amanda och jag på den bästa dagen i mitt liv!!

Nej, nu ska jag till bplan och handla lite mat och gottit till ikväll :)

<3

090308

Gud va skönt det var med sovmorgon imorse. Det var ett tag sen ska jag säga er.
När jag vaknade så åt jag lite frukost, sen bestämde jag mig för att åka och träna. Så det gjorde jag :)
Jag har ju världens bästa gym på mitt sjukhus. Så jag var väl där i någon timme för att sen åka hem, packa ihop "lite" smutstvätt för att sen åka hem till bromma och tvätta kläder samt vara hundvakt till Maya och Izac.

Hahah kollar ni på wipeout på femman? FY SATAN va roligt. jag skbäst påulle vilja varit med i det där. jag tror att jag skulle ha varit bäst på det ;)

<3

090307

Jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera den senaste tiden. Men jag har helt enkelt inte haft tid samt att mitt internet här hemma har krånglat en hel del.
Så nu sitter jag här i min pyjamas och kollar på sex and the city. Det är i princip bibeln för mig.

Jag har ingen aning om vad mina planer blir för ikväll.... Jag ska kanske ut med jenny, men det är inte riktigt säkert. Annars blir det väl så att jag stannar hemma,,,

Gud vilket tråkigt inlägg!!!


RSS 2.0