Nyår 08-09

Imorgon är det nyår som nog alla vet =D
Mina planer för nyår är att ha en mysig middag hemma hos mig med massa goa kompisar.
De som kommer är: Jenny, Dessi, Josse, Rickard, Amanda, Henke, Filippa, Pontus och Hugo. Sen kanske någon till kompis till pontus kommer :)
Jag tror att det kommer bli jätte trevligt! Jag tycker att nyår är så överreklamerat! Alla ser det som en jätte bra ursäkt till att supa sig redlöst fulla och sen inte minnas något dagen efter. Det är absolut inte det som jag är ute efter. Det var därför jag bara ville ha en mysig middag hemma hos mig med god mat och lite dricka. Snacka massa skit och kolla på fyverkerierna! Blir en helt perfekt kväll! Hoppas att jag hittar någon som jag kan kyssa vid 12 slaget däremot =P Vi får se vi får se!

=)

Twilight <3

Och jag jobbar, som vanligt =P

Igår såg jag och Mi Twilight på bio för andra gången. Asså det borde inte vara lagligt att vara så snygg som han är.
Jag blir typ helt pirrig i kroppen när jag tänker på honom. Assnygg!!!

Imorse så åkte jag och Mi in till stan så att vi var inne till kl 10, först var det helt okej med folk, men plötsligt så var de överallt! Jag höll på och få spader. Inte okej! Men några grejer hittade jag på stan iaf :) Inte på rean iofs, men endå!

Imorgon ska vi hem till Moster Maggan och äta middag med släkten. Ska nog bli trevligt! Hittade en fin skjort-tunika med härliga färger som jag nog ska ha på mig då :)

<3

JULAFTON!!!

GOD JUL allihopa!!
Just nu sitter jag på jobbet och mår faktiskt riktigt bra!
Det känns riktigt riktigt bra att gå själv nu. Gick intro i nästan 7 veckor, HELT crazy! Men nu går jag själv och det är underbart.! Jag kan göra allt i min egna takt och inte skämmas för att jag sitter lite för länge och äter lunch osv osv..

GUD va jag älskar julen!!

Klippt lugg

Ja gott folk.. Jag känner att mitt liv har blivit så otroligt enformigt och tråkigt, så jag kände att jag behövde en liten förändring faktiskt.
Var lite osäker först på vad jag skulle hitta på. Tänkte först på kanske en ny tatuering eller en till piercing. Men neeee...
Jag gick till en frisörsalong tillsammans med Amanda och vi klippte oss. Jag klippte topparna bara någon cm och så klippte jag en lugg!! Jag har inte haft lugg sen jag gick på dagis! Jag har ju haft snélugg hela tiden, men inte en rak.
Jag ser ut som en helt annan person och jag älskar det!
Jag har fått jätte bra respons över det. Alla säger att jag ser mycket mer vuxen och sofistikerad ut!
I LOVE IT!

Bilder (nya och gamla) på mig och Amand


Amanda och Jag på Doctus


Torpis V 2. (fortfarande tandställning)


Torpis V 5


Torpis V 49. Mössorna är från Brisak


Torpis V 49. Vi står där i smeten.


Den bästa dagen i mitt liv!


Utanför DS


BEST FRIENDS FOREVER!!

Jag dör.

Jag mår så sjukt jävla dåligt och ändå så är jag på jobbet igen.
Varför gör jag inte alla en tjänst och stannar hemma?
Som tur är så är jag ledig på måndag, då ska jag bara stanna hemma och sova sova sova näästan hela dagen. Ska kanske träffa Avesta på eftermiddagen. Beror på hur bra han mår efter "muck-resan" till tallin.

Igår var vi ju hemma hos maggan. Det var faktiskt ganska trevligt. Om jag inte hade mått så dåligt och skulle upp kl 5 idag, så skulle vi nog stannat lite längre. Men sen skulle vi iofs skjutsa hem morfar oxå, och han orkar inte så mkt nu för tiden. Men det var mysigt

Jag känner mig som en Zombie.

Kämpar på.

Jag är en kämpe. Jag har gått till jobbet även fast jag knappt kan prata, jag kan inte andas genom näsan och jag får hostattacker var 10 minut.
En normal person med ett annat jobb skulle nog ha stannat hemma. Jag skulle väldigt gärna oxå stannat hemma, men det är så sjuuuukt jävla dyrt att vara sjuk att jag inte känner att jag kan stanna hemma. Får ångest bara jag tänker på det.
Varför ska det vara så dyrt att vara sjuk? Det är ju inte direkt att man kan rå för att man får världens förkylning eller feber. Så varför ska det vara så dyrt för? Varje normal person blir ju sjuk några gånger per år, ska man gå till jobbet ändå och smitta ner andra eller ska man förlora en massa pengar?! Vad tycker ni? Jag tycker att det är helt sinnessjuk!!

Jag hoppas att jag klarar mig genom dagen, för ikväll ska jag hem till min moster som fyllde 60 i tisdags. Hon ska ha öppethus ikväll för en massa personer.
- Hej, jag heter elin och jag kommer smitta ner er alla med en äckligförkylning.
Så känner jag! Jag dör!

Sjuk...

Jag har fått mig världens jävla förkylning. Jag vaknade imorse av att jag seriöst inte kunde andas genom näsan. Fick panik och var tvungen att sätta mig upp, Men det försvann efter en stund. Nu på kvällen mår jag mycket bättre och kan andas helt normalt genom näsan igen :) MEN har däremot världens rethosta, när jag tar djupa andetag känner jag hur allt bara ligger och bubblar i lungorna. Det låter inge kul eller fräsht och det är det verkligen inte heller.

Idag har jag bara tagit det lugnt första delen av dagen. Sen när klockan var 4 träffade jag Nikki i stan, vi satte och på ett café i gallerian, åt lite och pratade om vårt samboliv som vi snart (förhoåppningsvis) kommer att få :) Vi har pratat om regler och sånt. Det går inte att bo tillsammans med någon om man inte har regler.
Men om vi bara kommer att få en lägenhet så kommer allt bli jätte bra faktiskt.
Ingen som har en trea att hyra ut under ett tag?? HÖR AV ER ISF =D


Amandas och min senaste tatuering. Ni ser nog vems ben som är vems =P

Utmanad.

Jag har blivit utmanad av Nattis http://moveahead.blogg.se

Länka den som har utmanat dig och sätt ut dessa regler på din blogg. Berätt 7 saker som dig själv, vardagliga eller knäppa. Utmana 7 st kompisar i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få vet att det har blivit utmanade genom att komentera i deras blogg.

1. Jag har en speciell filt som jag sover med nästan varje natt
2. När jag var 14 så snattade jag och åkte fast.
3. Mitt rum är jätte stökigt just nu :P
4. Det finns en kille på mitt jobb som är jätte söt men jag vågar knappt prata med honom.
5. Jag ska bli sambo.
6. Jag är jätte kräsen när det gäller mat.
7. Jag älskar sushi!!

Jag utmanar:

NIKKI  http://Nikkilitos.blogg.se ,
SARA http://sarabergman.blogspot.com
JOSEFIN http://josefinfridaeriksson.blogg.se
EVELINA http://walkofshame.bloggagratis.se 
PONTUS http://kopamera.wordpress.se

Tyvärr så kan jag inte utmana fler än så :P Läser bara 5 bloggar.
 


Min sambo :P


Sambo

jag vet att jag ahr varit jätte dålig på att uppdatera på senaste tiden, men jag har faktiskt inte tid nu när jag jobbar som en galning. Direkt när jag kommer hem från jobbet så lägger jag mig helt utslagen i soffan tills det är mat och sen går jag i princip och lägger mig och är minst lika trött dagen efter.
Den här helgen var den mest hektiska helgen jag har haft på lääääänge.
I fredags så åkte jag och amanda till Falun och tillbaka. Började åka vid halv 8 och kom hem vid 5. Sen på kvällen gick vi ut och firade henke som hade fyllt 23 på tisdagen som var. Det började lite segt med blev väldigt mysigt på kvällen ;)
På lördagen åkte jag först till simningen, sov lite när jag kom hem. Sen åkte vi till min kusin Tobias, han och hans flickvän har precis flyttat ihop så de hade som en liten inflyttningsfest för släkten. Direkt därifrån åkte jag hem till Jenny´, Alex och Crille där de hade som en julfest. Alla skulle ha på sig något rött, det serverades glögg och vi lyssnade på julmusik.
På söndagen åkte jag in till stan med Sara och Mi. Vi kollade omkring lite på julklappar till mamma och pappa. Det vi hittade blir nog jätte bra.

Jag kommer snart bli sambo!! jag och nikki har bestämt oss för att flytta ihop. jag vet att det är vissa som tvivlar på att vi kommer klara av att bo ihop, men jag tror att det kommer fungera alldeless utmärkt!! Vi kommer ha städschema osv, samt matkassa och massa smarta saker!! Det kommer bli så bra så!!


 min nikki och jag :)

RSS 2.0