Heldag på stan

Igår (26/8) tog jag och amanda och gjorde en heldag på stan :) Vi var inne vid 10 och åkte hem vid halv 11 på kvällen. Vi började med att sätta oss på ett fik och åt lite frukost, då passade jag på att ringa min tandställningstandläkare och fick en tid kl 15 för att laga mig tandställning som gick sönder för typ 2 månader sen ;)
Efter det gick vi omkring lite på stan, shoppade en heeel del kläder och skor och leksaker. Vi fräschade upp våra frisyrer lite oxå. Amanda är jätte söt i hennes frisyr, hon klippte lugg och det ser riktigt bra ut. Jag har samma frisyr som tidigare, jag var bara ute efter att hon skulle fixa till den lite, ta bort lite slitet och sånt.
Vi gick även förbi Blue Fox, en tatueringsstudio på Gamla Bro gatan i stan. Snackade lite med Per och Simon aka. Teddy. Vi lyckades övertala Per till att tatuera oss!! =D Så nu är vi fina båda två, Nyfriserade och tatuerade med nya kläder och skor =D

Det var en otroligt lyckad dag. Och Amanda, jag älskar dig stumpan. Du är det bästa som har hänt mig och vad som än händer så finns jag här för dig!


Amanda som nyfriserad =)



Jag som nyfriserad =)



Våra fina tatueringar <3

Löning!

Äntligen är det dags för löning!! Det behövs ska jag säga! Jag ska försöka vara duktig och spara ungefär hälften av det men det har jag sagt flera gånger, men jag och mamma kom på en idé om att jag ska ta ut pengarna och ge dem till henne så hon har hand om dem. Jag tror att det kan vara en bra idé och att det kan funka =)

Imorgon, ska jag träffa Amanda =) Eftersom att även hon har fått löning så tänkte vi ta en heldag på stan med frukost, shopping, lunch, shopping, Bio kanske och middag :) tror att det kommer bli jätte mysigt faktiskt!

Även fast jag och L har sagt att det inte funkar så saknar jag honom lite ändå. Han var en sån otroligt fin kille med en underbar personlighet.!

Vad har hänt mellan H och mig??

Mr Indie, IGEN!

Gissa vem som har skickat ett nytt mail?! MR INDIE!
Så här skrev han den här gången:

Hi , hope you are doing well and fine i was waiting for ur reply but u did not gave pls let me now if we can have a coffie,i am just asking 1hr from ur life pls give me .take care

Kan han inte fatta att jag dissar honom?? Jag menar herre gud!
Han skämmer ju ut sig själv.
Inte undra på att han är singel... ;)

<3<3<3<3<3<3<3<3




Miss you like crazy Marie!

Onsdag 13 Augusti

Idag är det en speciell dag. Det är nämligen så att en av mina närmaste kompisar fyller 20 idag.
Så om du läser det här Helene, så önskar jag ett stort stort grattis till dig =D

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

På fredag ska jag och Sandra ut på klubben =) det ska bli otroligt kul tycker både hon och jag.
Det var hur länge sen som helst som jag var ute och bara dansade. Samma sak för sandra.
Så vi tänkte göra det till en girls night, No boy's aloud! =P
Får se vad det blir för ställe bara, men det blir säkert jätte bra!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Sen på lördag tänkte jag höra med L om han har tid att träffas, det skulle vara jätte mysigt iaf.
Kanske gå på bio eller ta en promenad i stan =)
Saknar honom lite faktiskt.
Tråkigt att han är borta hela tiden (förutom helgen förstås) det blir så sällan som man kan träffas...
Men nu när jag har slut på mitt fasta schema över sommaren så är jag ju antagligen ledig varje helg, om de inte ringer in mig förstår, så då kan jag träffa L hur mkt jag vill =D

<3 Love you all! <3

Jenny Siggelin

Allting började för lite mer än tre år sedan. Vi var endast 16 år (jenny var 15 ;) ) och skulle börja gymnasiet. Det här var väldigt nervösa tider eftersom att gymnasiet är viktiga grejer.
Första dagen så la jag märket till en tjej som gick framför mig från busstationen till skolan. Tänkte inget på hennes längd eller ansikte eller kläder utan det som jag la märket till var att hennes tånaglar var turkosa och att hon hade svarta flippflopp. Inte visste jag kollade på en av mina bästa vänner som jag har nu. En vän som jag aldrig kommer förlora. För den tjejen har en sån otroligt stor plats i mitt hjärta så att om hon skulle försvinna från mig så skulle även mitt hjärta brista. Visst, vi har haft våra dispyter. Men jag ser inte på dem negativt utan jag tror att de bara har gjort vår vänskap starkare och starkare.
Den här tjejen har ett hjärta av guld och hon betyder allt för mig!









<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Syster men familj i Sthlm

Den 31 juli så kom min syster med man och barn ner till sthlm från Östersund. Det är inte ofta som vi träffas, utan det blir någon gång om året eller om vi har tur så kan det bli två gånger om året.
Hur som helst så kom de ner den 31 och stannade till 10 Augusti. Vi hann träffas tre gånger under de 10 dagar de var här. 
Första dagen träffade jag och mamma familjen vid åhlens för att sen åka hem till sara och mattias som bor på söder. Där fikar vi lite gott för att sen vandra oss ner på Hornsgatan och kolla på Pride =) Efter det åker vi hem till oss i Bromma där pappa hade lagat jätte god mat. Vi hade jätte trevligt. 
Sen på Söndagen så gick vi på hammarby match, otroligt spännande och roligt =)
Lördagen den 9onde efter så hade vi middag igen i Bromma. Det var otroligt trevligt, Mycket trevligare än den första middagen, för nu kände man sig lite mer bekväm och kunde slappna av mer...

Här kommer de lite bilder från de tre gånger vi träffades :

 Pappa och yngsta systerson Simon (7 år)


 Syster Åsa och hennes Sambo Stefan

 Mellersta Systersonen Dennis (13 år)

[IMG_6415.JPG] Jag och äldsta systersonen Daniel (15 år)


De blir bara större och större för varje gång jag ser dem. Och det betyder ju bara en sak och det är att jag också blir äldre och äldre. Tråkigt bara att jag träffar dem så sällan. Skulle vilja ha bättre kontakt med dem. Men men, nästa gång är det vi som åker dit upp däremot =D

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

älskade!


Sandra, Jag och Amanda i Torpis vecka 11


Jag, Jenny och Nattis på vår studentdag 30 Maj



Min klass, 30 Maj



Jag och Nattis


Min älskling Amanda och jag


Min andra älskling Jenny och jag


Nikki och jag


Ni Betyder Allt För Mig!


Mr Indie ;)

När jag var på väg till jobbet i lördags morgon tror jag att det var, står jag och väntar på mitt pendeltåg vid halv 7 tiden på morgonen. Känner mig död och såg säkert helt sjuk ut, nämen då på något sätt kommer det fram en liten Indier till mig och börjar snacka engelska med mig. Visst han var trevlig och så, men kl halv 7 på morgonen är man varken taggad på att bli uppraggad eller att snacka engelska.. Och guuud va han snackade, konstant.! Hans käft kunde inte hålla tyst!! Hela tiden : snälla kan du inte ta en kaffe med mig, jag kan ta ditt nr. Vi behöver bara träffas som kompisar BLA BLA BLA....
Tillslut blev jag så trött på hans tjat att jag gav honom min mail adress. Han blev överlycklig och sa att han skule höra av sig så snabbt som han kunde. Och gissa vad han har gjort?! Han har skickat ett mail. Såhär skrev han :

Hi,
  Hope you had a nice day at work ,it was nice meeting you on the train station but ur station came so fast and did nt got so much time to speak and as i can understand u were tired anyway now i can tell u about me,i am 28 yr old,i used to work in mcdonalds but not anymore i am planing to go to some nursing course as i reailly like to help sick people ,i was a bit drunk but i tried my best to be gentle with u but in real life i am a gentle guy,u have a beautiful smile and when u opened your hair u look stuning,i know u have been thinking about me all the day as well as i,i will wait for ur reply and i am sure u will write to me so just think there is someone ,somewhere is waiting for u.there r very few people like you in this big world,so pls take good care ofurself.bye

Ska jag svara?? =P

Gissa vart jag är?

Suprise Suprise... På jobbet, som vanligt =P Men det är faktiskt helt okej att jobba idag. Det är lugnt och skönt på avdelningen så jag har lite tid att läsa min bok : Pojken som inte fanns av Dave Pelzer. Det är hans andra bok av tre. De böckerna handlar om hans uppväxt, hur han blir grovt misshandlad av sin mamma varje dag i flera år och hur han sen blir omhändetagen av fosterfamilj. Det är en otroligt stark bok, den handlar om hans egna uppväxt. Jag förstår inte hur man kan behandla någon så hemskt.
Böckerna heter:
"Pojken som kallades det"
"Pojken som inte fanns"
"Pojken som överlevde"
Om ni tror att ni skulle orka, så läs de där böckerna, de är verkligen hur bra och gripande som helst.

Imorgon ska jag nog träffa L. Eftersom att de kommer vara skitväder (vad jag har hört) så blir det nog bara en trevlig hemmakväll hos honom =) Ska bli mysigt att träffa honom igen.

<3


Jobbet, Igen!

Ja, nu är jag här igen... Med 6 timmar kvar av arbetsdagen..
Mitt schema den här veckan är helt SJUKT!

Måndag: 7-15
Tisdag: 13,30-21,30 (här nu)
Onsdag: 7-15
Torsdag: LEDIG!
Fredag: 13,30-21,30
Lördag: 7-15
Söndag: 13,30-21,30
Måndag: 7-14,30

Det borde inte vara lagligt att jobba så mycket! Jag kommer vara sönder stressad!
Jag hoppas att jag hinner träffa L i helgen en liten stund iaf, annars kommer det dröja 2 veckor innan vi träffas igen och det vill jag inte..



Om jag inte hade er så vet jag inte vad jag skulle göra!!

FEL.

Eftersom att jag koperiade de senaste inlägget och skrev om det lite så missade jag en sak.
Mitt civilstånd är inte rätt. Jag är inte tillsammans med pierre längre.

-----<>----<>----<>-----<>-----
jag vet inte vad som händer med mig. Jag känner mig inte som jag brukar göra. Jag känner mig aldrig riktigt utvilad utan jämt och ständigt stressad, även fast jag är hemma och tar det lugnt. Så fort jag börjar tänka på jobbet blir jag fylld med ångest och panik.. När jag tänker på hur jobbig min vecka kommer bli så blir jag tårögd och vill bara börja gråta. Jag tror att jag måste komma iväg någonstans. Långt bort. Bort från alla krav och press. Problemet är att jag inte bara kan åka iväg från jobbet, de behöver verkligen mig och det är därför jag jobbar otroligt mycket.

Jag behöver hjälp.

En uppdatering om mig

om mig


Namn? - Anna Elin Bergman
Födelsedag? - 23 april
Hemstad? - Stockholm
Ögonfärg? - Blå
Hårfärg? ? - blondröd
Längd? ? - 164 cm
Högerhänt/vänsterhänt? - Höger
Civilstatus? - pierre
Värsta ovanor? - äter väl lite för mkt godis
Stjärntecken? - oxå
Skostorlek? - 39-40
Skor i dag? - mina gröna skor
Svagheter? - otroligt trött på morgonen
Rädslor? - att bli misshanlad eller våldtagen, smådjur
Mål för året? - klara skolan, skaffa körkort, få jobb på ett sjukhus som undersköterska
Det första du tänker på när du vaknar? döda mig
När går du och lägger dig? - det beror på när jag gick upp på morgonen
Mest saknade minnet? - Izac

ANTAL
Antal personer du kysst? - det vill jag inte veta...
Antal förhållanden? - 2 st riktiga
Antal syskon? - 3 systrar
Antal piercings? - öron och naveln och hade i läppen
Antal tatueringar? - en i svanken

FRAMTIDEN
Namn på barn? - tjej: Boa och kille vet jag inte
Vad vill du bli när du blir gammal? RIK :P
Drömjobbet? - Ambulanssjukvårdare

FAVORIT
Mat? - Avokado
Sport? - simning
Djur? - hund och katt
Glass? - sorbet
Godis? -  i princip allt
Låt? - What about love med Heart
Nummer? - 23
Tuggummi? - Jasmin tuggummin
Helgdag? - lördag
Årstid? - Sommar och vår
Tandkrämsmak? - friskt med smak av mint eller så
Radiostation? - Star 101,9

HAR DU NÅNSIN
Varit kär? - Ja
Blivit dissad? - Ja
Rymt hemifrån? - haha ja
Föreställt dig ditt ragg naken? - Ja
Skolkat? - Ja
Sovit utomhus? - Ja
Gråtit i skolan? - Ja
Spytt i skolan? - ne
Velat bli modell? - Ja
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag? - O JA!
Sett en död människa? - ja
Druckit alkohol? - Ja
Använt droger? - Nej
Ätit sushi? - Ja
Retats? - Ja

THIS OR THAT
Cider eller öl? - Cider
Pepsi eller cola? - Coca Cola
McDonalds eller Burger King? - Helst ingen faktiskt
Kärlek eller sex? - Kärlek
Choklad eller vanilj? - Choklad
Jordgubbar eller blåbär? - jordgubbar
Kött eller veg? - Kött
Tv eller film? - Film
Gitarr eller trummor? - Gitarr
Adidas eller nike? - Adidas
Kinesiskt eller mexikanskt? - Kinesiskt
Kakor eller paj? - Paj
MTV eller vh1? - MTV
Blind eller döv? - Döv

KAN DU
Gå ner i splitt? - nja
Skriva med båda händerna? - japp
Vissla? - Japp
Blåsa en bubbla? - Japp
Ha dina ögon i kors? - Japp
Nudda näsan med tungan? - nope

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade? - en patient
Du pratade med? - Line och Kristina på jobbet
Du msnade med? - Jenny tror jag
Du kramade? - Ludvig
Du skällde på? - Mamma

SENAST DU
Skrattade? - idag
Grät? - igår
Filmen du såg? - ingen aning
Tuggade tuggummi? - Idag
Drog ett skämt? - igår
Sjöng en sång? - idag

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster? - Helikopter plattan på huddinge sjukhus
Lyssnar du på musik nu? - Nej
Om ja, vad? -
Vad har du på dig? - Jobbar kläder
Vad är det på din musmatta? - Dell

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora? - Ja
Ljugit om din ålder? - haha yes
Bråkat utan anledning? - ja

-------<>------<>-------<>-------<>-------<>--------<>--------<>-------<>-------<>-------<>-------<>-------<>-------<>-------<>-------<>------

Nu tänkte jag bara nämna några ord om en väldigt nära kompis till mig. Jenny Siggelin heter hon ;)
Hon finns alltid där för mig och stöttar mig när jag behöver det. Hon är en riktig vän.
<3

RSS 2.0