Grey's Anatomi

Det måste vara ett av de bästa programmen jag vet! idag satt jag och kollade på kanske 8 avsnitt =) finns verkligen inget bättre än Grey's..  Älskar hur de har så komplicerade relationer med varandra, vilka problem de har. Allt känns så himla verkligt bara..

Imorgon är de praktik igen.. suck... mellan 8 till 15,30... och sen efter de så ska jag på tränarmiddag hos Matell som är kassörkan i Bromma simsällskap. Det ska bli väldigt trevligt att träffa alla tränare och styrelsemedlemmar igen =) Men mest av allt så saknar jag mina barn, mina söta små barn som försöker fjäska så fort de får chansen. Men på onsdag, då blir de träning igen, och elin ska inte vara snäll ;) hihi



tänker på dig.

Anna Elin Bergman

För alla er som inte känner mig kan ni få en liten "sammanfattning" av mig =P
Jag heter Anna Elin Bergman, blev 18 i april nu i år. 
Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och mina 2 hundar Maya och Izac, världens goaste hundar. Men jag har 3 systrar fast ingen av dem bor hemma längre. Åsa som är 39 bor i östersund med hennes sambo och deras 3 barn. Sara och hennes pojkvän har faktiskt ganska precis flyttat till södermalm (avensjuk) till en jätte fin 2a. Sara har bott i uppsala i kanske 7 år, men nu är hon färdigpluggad och jobbar på apoteket i mölnvik ute på värmdö.
Marie bor fortfarande kvar i uppsala och pluggar till något som jag aldrig kommer ihåg namnet på =P
För 7 veckor sen, nästan precis så gjorde jag och min Alex slut. Det var ett gemensamt beslut men de känns fortfarande jätte jobbigt och jag saknar honom mkt.
    Jag går 3de året på doctus gymnasium som ligger i Gustavsberg. Linjen som jag går är en omvårdnadslinje med inriktning ambulans, akutsjukvård och räddningstjänst. Det är otroligt spännande och intressant =)
längtar till studenten dock =P
    Jag är 164 cm lång (eller kort, beror på va ni tycker) och väger för mkt =P men just nu har jag en onödig förkylning som gör så att jag inte kan träna. SUCK! Men den går väl över snart, hoppas jag.

image70



image72


image73


RSS 2.0