090129

Jag vet, Jag vet... Jag har varit askass på att skriva den senaste tiden. Det kommer och går i perioder. När jag är hemma så orkar jag inte skriva faktiskt, orkar inte ens sitta vid datorn, utan det blir mest på jobbet. Men nu den senaste veckan har det varit kaos på jobbet. Jag har haft så otroligt mkt att göra, så att nu när jag tänker tillbaka kan jag faktiskt inte förstå hur jag klarade veckan utan att bryta sönder.
Några goda nyheter har jag dock iaf :)

1. Jag kommer vara att få jobba klart mitt vikariat, så jag behöver inte vara orolig över att få sparken i förtid pga allt varsel osv. + att mitt vik är till i maj så då har jag gott om tid att hitta ett nytt jobb.
2. På tisdag har jag tillgång till min lägenhet!!! Så imorgon ska jag och pappa åka till IKEA för att kolla ut lite grejer som vi ska köpa till lägenheten. JAG LÄNGTAR! Det är det här som jag har längtat efter så länge, och nu är snart dagen äntligen här!!!

Imorgon åker Jenny till Thailand och ska vara där i 2 veckor. Jag är jätte glad för hennes skull, men jag vill oxå åka!!
Speciellt nu när det här vädret håller på. Konstigt att man ens kommer upp på morgonen. Fy fan....

Nej, nu måste jag väl försöka jobba lite till...

Saknar dig fortfarande...

dagbok

Jag har försökt att börja röja undan lite i mitt rum nu. Kände att det var dags eftersom att jag snart faktiskt flyttar. (YAAAY)
Medans jag höll på att kasta en massa skräp så hittade jag en gammal dagbok som jag fick i julklapp 04 av min syster Sara. I den hade jag skrivit massa om min första första pojkvän, Marcus Flush, en kille som jag var tillsammans med i 5 veckor =P Vi sa till varandra att vi älskade varandra. Men eftersom att vi var 15, visste man verkligen vad kärlek var?
Nu för tiden så blir man rädd och någon säger det för tidigt...

Nu har jag precis sett på tre avsnitt av Sex and the city. Fick ju boxen i julklapp av sara och matte. De sista avsnittet fick mig att släppa ut några tårar. Det var ett bra tag sen jag grät faktiskt, så nu var det jätte skönt att släppa på trycket lite. Kändes som att det behövdes faktiskt. Riktigt skönt.

Nu slappkollar jag lite på trean, det är filmen King Kong där. Har sett den typ 1000 ggr tidigare. Men den fascinerar mig ändå =)

Nä, nu ska jag nog sova snart.

saknar dig.


090121

Nu har jag äntligen lyckas slita mig från jobbet en liten stund. Herre gud! Min morgon har varit helt kaotisk!
Det börjar med att jag har 10 patienter varav 3 ska ner för att opereras idag, det låter ju enkelt och skönt, men problemet är att alla ska duscha innan de ska ner. Samt att 2 av dem skulle först skrubbas med en speciel svamp som heter descutan, den är bakterie dödande. Som tur är så klarade en pat av att duscha själv. Men sen har jag två patienter en född 21 och en född 19. HALLÅ LIXOM! Samt att 7 ska ha frukost och alla 10 ska tempas. Sen mitt upp i allt ska man hinna gå rond för att veta vad som kommer hända i framtiden med patienterna + att då får man en massa nya arbetsuppgifter.
Men som sagt, NU har jag kommit ifatt och kan pusta ut en liten stund.

Jag har vääärldens träningsvärk! Igår tränade jag tillsammans med pappa innan jobbet. Självklart så glömde jag strescha triceps och ryggen. Känner mig som en gammal dam =/ Men ändå helt okej för att träna idag igen ;)
Jag har kommit in i värsta perioden nu då jag bara vill träna och äta bra =) känns hur underbart som helst. Jag är inte alls lika beroende av godis längre som jag var förut. Tidigare kunde vi ha godispåsar hemma varje dag. Men nu har vi det bara på helgen och då är de inte alls i närheten lika stora som det kunde vara förut. Jag tycker att jag och mina föräldrar har blivit jätte duktiga faktiskt.

Nej nu måste jag gå. Leena vill låna datorn =)

<3<3

Huset

Igår jobbade jag kväll tillsammans med Ricardo. Han är världens härligaste kille. Vi har inte kännt varandra så länge men han betyder så otroligt mycket för mig redan =) Jag kan prata om allt tillsammans med honom och jag kan verkligen vara mig själv och jag älskar det
!


Ricardo och hans man Magnus =)


Efter jobbet så åkte jag och mötte Nikki, Liza, Sophia och Josefina för att gå på Simons 20.års fest som han skulle ha på utestället Huset som ligger i gamla stan.
Simon är en killkompis som vi gick i samma klass med från 6an till 9an. Vilket betyder att jag inte har träffat honom på nästan 4 år och man inte räknar med att vi har träffats på tunnelbanan en gång.
Vi hade iaf askul! Det var ett bra tag sen som jag var ute och verkligen dansade på ett ute ställe. Men underbart var det iaf  =)


Jag och Nikki på Huset =)

En rolig nyhet

Som de flesta vet så har jag letat lägenhet i en evighet. Fast med inga bra resultat... Men sen i söndags fick jag reda på att min grannes dotter (som jag har träffat ett flertal ggr) bor med sin pojkvän i en tvåa i Ulvsunda ska flytta till en större lägenhet i närheten. Men de vill fortfarande ha kvar den här mindre för att det är på tal att det ska bli en bostadsrätt. Så det betyder att de kommer hyra ut lägenheten till mig i andrahand under en tid framöver.!! Jag är nog världens lyckligaste människa just nu!!
Vi var där igår och kollade in lägenheter och jag blev kär! Hur fin som heelst! OCH DET FINNS BADKAR!!!
Den 3 februari flyttar jag in! =D

LOVE <3

A25b

När jag kom till jobbet idag på eftermiddagen fick jag reda på att en av mina patienter som jag har haft hand om i 2 veckor dog natten till torsdagen. Otroligt sorgligt och tråkigt. Det bästa jag fick höra var iaf att han inte hade ont och han led inte utan det gick väldigt fint och snabbt. Otroligt tråkigt...

Nu sitter jag på jobbet och har bara 3 patienter. 2 som klarar sig helt själv och 1 som behöver lite påputt. Det är väldigt skönt faktiskt. Annars brukar det alltid vara ganska stressigt ibland. Jag jobbar imorgon oxå fast då jobbar jag dag. Då är det ju självklart lite mer att göra, men förhoppningsvis kommer det inte in en massa patienter under natten utan att jag bara har mina 3 ;)

Guuuud, jag har ont i hela överkroppen sen jag tränade igår. HELT SJUKT! Längesen jag hade sån här träningsvärk. Fast på ett sätt är det ändå ganska skönt för då känner man verkligen att man tog ut sig och då behöver man inte ha dåligt samvete ;)

LOVE <3

iPod Shuffle

Idag vaknade jag vid 11, helt sjukt skönt! Det var ett tag sen då jag verkligen sov ut utan att ha en väckarklocka på. Vid 12 så var jag på gymmet och invigde mina nya gympaskor som jag köpte på Löplabbet med Pappa. Allt känns så mycket mer roligare och seriöst med riktiga skor =)

Sen åkte jag in till stan där jag mötte Jenny och Amanda för att mysa lite. Vi började med att gå till ett fik på drottninggatan där jag och amanda beställde Hälso tallrik och jenny beställde kyckling med potatisklyftor. Kändes mycket nyttigt :) Lite små stolt över mig själv faktiskt. Sen så gick vi ner till elgigaten där jag köpte en liten iPod Shuffle. När jag är på gymmet så har jag alltid med mig min mobil för att lyssna på musik. Men det blir lixom så himla klumpigt. Sen så fick jag ett presentkort på elgigaten från simningen på 500 kr så jag behövde bara betala 149 kr själv.
649 kr för en iPod shuffle med 2GB är ju jätte bra pris tycker jag.
Det som är så himla bra med den är ju att den har en klämma på baksidan så att man kan sätta fast den på träningskläderna istället för att trycka ner mobilen i byxorna som egentligen inte har någon ficka.

Nu är jag otroligt trött men jag måste vänta någon timme till tills min iPod har laddat klart.

love <3

Börja på allvar!

Imorgon så jobbar jag mellan 7-15.30. Jag tror att det kommer bli en bra dag imorgon, Ricardo kommer oxå jobba mellan 7-15.30 och vi har så himla kul när vi jobbar tillsammans!

Efter jobbet ska jag möta pappa antingen i stan eller så hämtar han mig vid KS så ska vi åka till Löplabbet på kungsgatan i stan så ska vi köpa ett par riktigt bra jogging/spring skor. Fick ju ett presentkort på 1500 kr där för att jag har alltid velat ha ett par riktigt bra skor. Jag orkar springa rätt så länge när jag väl är på löpbandet, problemet är att jag har helt fel skor som gör så att jag får sjukt ont i fötterna, anklarna och knäna. Men nu när jag ska fixa nya skor kommer jag nog bli mer taggad att börja träna ännu mer och vara mer hälsosam.

Sen efter ska jag och pappa köpa sushi med oss, han lämnar av mig vid simningen där vi har första simträningen på terminen. Kommer nog bli en bra termin tror jag. Kommer bli så mysigt att träffa alla ungar igen :)
Sen efter träningen ska jag på mitt första peppande träningspass med Marie. Afrikansk Dans , Alla säger att det är en kärring dans, men det är så sjukt roligt och jobbigt. Älskar det!

Love <3

Resurs på jobbet...

Nu sitter jag på jobbet och tar en liten break. Jag har varit resurs idag på jobbet och det betyder att jag hjälper till där jag behövs, jag har inga "egna" patienter. Jag föredrar att inte vara resurs för jag känner mig så himla förvirrad ibland, speciellt när jag inte behövs. Så än så länge har jag fyllt på med kläder, lakan, påslakan, KAD-påsar osv osv i alla rummen. SJUKT tråkigt. 
Men snart kommer kvällspersonalen dvs att Ricardo kommer :) Så himla härlig kille!!

Idag fyller min mammas kusin Kjell år, men eftersom att jag gick upp 5 idag och ska göra samma sak imorgon orkar jag inte följa med utan jag stannar hemma som hundvakt istället. Jag hade nog följt med om han fortfarande hade bott på kungsholmen, men eftersom att han har flyttat till södertälje så är jag inte lika taggad. Tråkigt, eftersom att han är min favorit släkting.

Nej, nu måste jag gå och dela mat till patienterna.

Love <3

Uppsala <3

När jag pratade med Nikki för några dagar sen så kom vi på att jag inte har träffat hennes nya man Sebastian aka GNU. Så vi bestämde oss för att jag skulle åka upp till Uppsala för att träffa både henne och GNU =) SÅ igår tog jag tåget vid 15.10 så jag var framme 15.50. Blir hämtad på stationen av Nikki och Gnu. Vi bestämde oss för att åka till en Sushi restaurang för att ta med oss mat hem =) När vi kom hem till Gnu så åt vi vår Sushi för att sen spela lite Guitar Hero. Jag har aldrig riktigt förstått det spelet, har alltid fått panik över att jag har problem att hålla reda på fingrarna, men igår gick det faktiskt riktigt bra =).
Sen börjar jag och nikki göra oss iordning, för att senare skulle vi hem till Chris och Astrid för att spela Rock band, (som btw är sjuuukt kul!) Medans vi gör iordning oss så kommer Gnu.s bror Simon (jätte söt). Det visade sig att han oxå skulle med :)
Väl hemma hos Chris och Astrid så träffar vi några riktigt härliga personer. Vi börjar spela på en gång. Jag sjöng en massor samt spelade gitarr.

Senare så drog vi ut på ett ställe som heter Etage, där fanns det karaoke!! Jag och nikki signade upp oss på en gång!
WHEN YOU LOOKING LIKE THAT med westlife, det är vår låt!
Efter ett bra tag så blev det vår tur och vi rockade hela dansgolvet. Medans vi stod där och sjöng så är det en kille som kastade sig ner på golvet och började breakdansa. Sjukt coolt!

Tog taxi hem till Gnu igen, snacka lite. Hade assvårt att somna, kollade på klockan 6 på morgonen senaste gången. Gick upp vid halv 10 -10 tiden. Köpte frukost med Nikki, sen gick vi till stationen så vi hann med tåget som gick 12.10 =)

Nu är jag hemma igen och är sjukt trött!

<3


RSS 2.0